Skip to Content
Davidsfonds Cultuurreizen lanceert kerst- en eindejaarsreizen 2019

Davidsfonds Cultuurreizen lanceert kerst- en eindejaarsreizen 2019

  • Reisbrochure met meer dan 20 nieuwe reizen
  • 3 kerstreizen en 4 eindejaarsreizen
  • Toppers zoals daguitstap naar Koninklijke Militaire School en NAVO, rondreis langs de wereldgodsdiensten in België en trans-Atlantische cruise van Hamburg naar New York

Davidsfonds Cultuurreizen lanceert vandaag een nieuwe reisbrochure met focus op het najaar van 2019. De brochure is goed voor meer dan 20 reizen, waaronder 7 kerst- en eindejaarsreizen.

Een daguitstap naar de Koninklijke Militaire School en de NAVO, een rondreis langs de wereldgodsdiensten in België en een trans-Atlantische cruise van Hamburg naar New York zijn maar een aantal van de nieuwe reizen die Davidsfonds Cultuurreizen vandaag lanceert. De nieuwe brochure staat vooral in het teken van de kerst- en eindejaarsreizen. Zo kunt u dit jaar Kerstmis vieren in Praag, Israël en de Palestijnse gebieden of op de Rijn. Voor Nieuwjaar kunt u naar Lyon, Venetië, Marrakech en Sint-Petersburg.

“We zijn zo’n 5 jaar geleden gestart met kerst- en eindejaarsreizen en merken dat de vraag naar reizen met Kerstmis en Nieuwjaar blijft groeien. Het is niet altijd even simpel om reisleiders te vinden die net die periode een reis willen begeleiden, maar we blijven ons aanbod elk jaar uitbreiden en vernieuwen. Kerstmis en oudjaar geven aan heel wat bestemmingen een extra dimensie, die een reis op dat moment iets unieks geeft”, zegt directeur Johan Smeuninx.

Alle nieuwe reizen staan op www.cultuurreizen.be. Inschrijven kan via de website, telefonisch op 016 24 38 38, met een mail naar cultuurreizen@omniatravel.be of in een Omnia Travel reiskantoor. Omnia Travel is de logistieke partner van Davidsfonds Cultuurreizen.

Davidsfonds Cultuurreizen zijn reizen met een rijk cultureel programma in groepen van 15 tot 25 deelnemers, binnen en buiten Europa. Het aanbod bestaat uit steden- en rondreizen, cruises, muziek-, wijn- en tuinreizen. Ze worden allemaal begeleid door deskundigen met een grote cultuur-historische bagage en kennis van de lokale taal en cultuur.

Het nieuwe reisaanbod van Davidsfonds Cultuurreizen kunt u online bekijken op www.cultuurreizen.be. Wilt u de nieuwe brochure op papier, mail dan even naar cultuurreizen@davidsfonds.be of bel 016 31 06 00.

Johan Smeuninx Directeur Davidsfonds Cultuurreizen, Davidsfonds

 

Over Davidsfonds Cultuurnetwerk

Davidsfonds brengt volwassenen en kinderen bij elkaar die houden van cultuur. Samen beleven ze taal, geschiedenis, erfgoed en kunst in heel Vlaanderen en Brussel. 

Het hele jaar lang kun je bij ons terecht voor culturele activiteiten, toonaangevende cursussen, unieke cultuurreizen en meeslepende boeken. 

Davidsfonds wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers die kleine en grote culturele activiteiten organiseren in jouw buurt. 

Davidsfonds Cultuurnetwerk
Quinten Metsysplein 12
3000 Leuven