Skip to Content

Davidsfonds Cultuurreizen zet in op nieuwe kennismakingsformule

Het laatste weekend van januari kan elke geïnteresseerde cultuurreiziger kennismaken met Davidsfonds Cultuurreizen op een van de kennismakingsontbijten. Tijdens een uitgebreid ontbijtbuffet geven 4 reisleiders en de medewerkers van Davidsfonds Cultuurreizen en Omnia Travel meer uitleg bij de verschillende reizen. Bedoeling is om mensen die Davidsfonds Cultuurreizen niet kennen, warm te maken voor het aanbod. Elke aanwezige maakt bovendien kans op een reis naar Tunesië!

Op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari kan iedereen die graag op reis gaat terecht op een kennismakingsontbijt van Davidsfonds Cultuurreizen. Op zaterdag 25 januari zijn geïnteresseerde reizigers welkom in Park Inn by Radisson Antwerp Berchem en op zondag 26 januari in Novotel Gent Centrum. Op beide locaties geven telkens 4 reisleiders meer uitleg bij de cultuurreizen van Davidsfonds. In Antwerpen zijn dat Luc Verhuyck, Els Swinnen, Prakash Goossens en Mia Doornaert. In Gent komen Rik Tyrions, Waldo Geuns, Katelijne Hermans en Karel Peeters.

Met deze kennismakingsontbijten wil Davidsfonds Cultuurreizen een nieuw publiek bereiken dat nog niet met hen heeft gereisd. De reizigers komen in een ongedwongen sfeer meer te weten over het aanbod en kunnen vragen stellen. Bovendien maakt elke aanwezige kans op een reis van 7 nachten voor 2 personen naar Tunesië. Inschrijven kan nog tot maandag 20 januari via cultuurreizen@davidsfonds.be.

Reisevenement op 18 januari

Wie niet naar de kennismakingsontbijten kan komen of wie al wat meer vertrouwd is met Davidsfonds Cultuurreizen, kan ook terecht op het jaarlijkse Reisevenement van nu zaterdag 18 januari in het Provinciehuis van Leuven. Die dag geven zo’n 50 reisleiders evenveel infosessies over de reizen in 2020. Daarnaast vindt u Davidsfonds Cultuurreizen ook op het Vakantiesalon Antwerpen in Antwerp Expo van 23 t.e.m. 26 januari.

Praktisch

Kennismakingsontbijten:

9.30 - 13 uur op zaterdag 25 januari 2020 in Park Inn by Radisson Antwerp Berchem
Meer info: https://www.cultuurreizen.be/nl/leesmeer/701

9.30 - 13 uur op zondag 26 januari 2020 in Novotel Gent Centrum 
Meer info: https://www.cultuurreizen.be/nl/leesmeer/702

De kennismakingsontbijten kosten 10 euro/p.p. (die een deelnemer terugkrijgt zodra hij een reis boekt, geldig voor nieuwe boekingen vanaf zaterdag 25/01/2020 t.e.m. zondag 29/02/2020). Inschrijven is verplicht via cultuurreizen@davidsfonds.be vóór maandag 20 januari 12 uur.

Reisevenement:

9.30 – 17 uur op zaterdag 18 januari in het Provinciehuis van Leuven
Meer info: https://www.cultuurreizen.be/nl/leesmeer/610

Het Reisevenement is gratis maar inschrijven is verplicht via cultuurreizen@davidsfonds.be.

 

Niet voor publicatie: Voor meer info kunt u terecht bij Johan Smeuninx, directeur Davidsfonds Cultuurreizen, 0486 98 41 67 of johan.smeuninx@davidsfonds.be.  

Johan Smeuninx Directeur Davidsfonds Cultuurreizen, Davidsfonds

 

Over Davidsfonds Cultuurnetwerk

Davidsfonds brengt volwassenen en kinderen bij elkaar die houden van cultuur. Samen beleven ze taal, geschiedenis, erfgoed en kunst in heel Vlaanderen en Brussel. 

Het hele jaar lang kun je bij ons terecht voor culturele activiteiten, toonaangevende cursussen, unieke cultuurreizen en meeslepende boeken. 

Davidsfonds wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers die kleine en grote culturele activiteiten organiseren in jouw buurt. 

Davidsfonds Cultuurnetwerk
Quinten Metsysplein 12
3000 Leuven