Skip to Content

Prijsuitreiking Zomerzoektocht | Wie kaapt de reischeque van 1.000 euro weg?

Uitnodiging prijsuitreiking van de 31ste editie Zomerzoektocht in Lier

Zoals u waarschijnlijk weet, organiseerde Davidsfonds Evenementen afgelopen zomer de 31ste editie van de Davidsfonds Zomerzoektocht in Lier. En het werd een erg mooie editie! Met 18.500 deelnemers bevestigde het evenement zijn positie als grootste zomerzoektocht in Vlaanderen en Nederland. 

Intussen zijn de eindwinnaars bekend en nodigen we u dan ook graag uit om samen met ons de winnaars te vieren tijdens de officiële prijsuitreiking. Naast de hoofdprijs, een cultuurreis t.w.v. € 1.000, delen we nog heel wat andere mooie prijzen uit.

U bent van harte welkom op zondag 22 oktober 2017 in de Colibrantzaal – Colibrantkapel (ingang via de achterkant van de bib, in de Deensestraat 6, Lier*) om te ontdekken wie de hoofdprijs wegkaapt. We verwelkomen u tussen 15.30 en 16 uur. De prijsuitreiking start stipt om 16 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop bieden we u graag nog een drankje aan.

Mogen we u vragen om ten laatste op dinsdag 17 oktober 2017 een seintje te geven of u naar de prijsuitreiking zal komen en met hoeveel personen? Dat kan via evenementen@davidsfonds.be of via 016/310.600.

Alvast bedankt en hopelijk tot zondag 22 oktober!

 

*Op zondag is parking Gashuisvest gratis. Parking De Mol is elke dag gratis. Voor meer info, zie http://www.lier.be/praktische_info/Waar_parkeer_ik_mijn_auto_in_Lier/Parkeren_in_Lier

 

Contacteer ons
Over Davidsfonds Cultuurnetwerk

Davidsfonds brengt volwassenen en kinderen bij elkaar die houden van cultuur. Samen beleven ze taal, geschiedenis, erfgoed en kunst in heel Vlaanderen en Brussel. 

Het hele jaar lang kun je bij ons terecht voor culturele activiteiten, toonaangevende cursussen, unieke cultuurreizen en meeslepende boeken. 

Davidsfonds wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers die kleine en grote culturele activiteiten organiseren in jouw buurt. 

Davidsfonds Cultuurnetwerk
Quinten Metsysplein 12
3000 Leuven