Skip to Content

Uitnodiging prijsuitreiking Davidsfonds Zomerzoektocht 2018

Wie kaapt de reischeque van 1.000 euro weg?

Afgelopen zomer vond de 32ste editie van de Davidsfonds Zomerzoektocht 2018 plaats in Tervuren, Hoeilaart en Overijse. Meer dan 17.000 mensen vonden hun weg naar de Druivenstreek en namen deel aan de grootste zomerzoektocht van Vlaanderen. Intussen werden alle deelnameformulieren grondig geanalyseerd en zijn de winnaars van de klassieke zoektocht en de gezinszoektocht bekend.

We nodigen u graag uit op de prijsuitreiking op zondag 21 oktober 2018 waar we de hoofdwinnaar en andere winnaars bekendmaken. Naast de hoofdprijs, een cultuurreis t.w.v. 1.000 euro, delen we nog heel wat andere mooie prijzen uit.

U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom in feestzaal Ter Druive (Dewit), Brusselsesteenweg 264, 3090 Overijse. De prijsuitreiking start stipt om 15 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop is er nog een receptie aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant. Daar hebt u ook de mogelijkheid om de winnaar(s) te interviewen en om foto’s te nemen.

Graag tot zondag 21 oktober!

Contacteer ons
Over Davidsfonds Cultuurnetwerk

Davidsfonds brengt volwassenen en kinderen bij elkaar die houden van cultuur. Samen beleven ze taal, geschiedenis, erfgoed en kunst in heel Vlaanderen en Brussel. 

Het hele jaar lang kun je bij ons terecht voor culturele activiteiten, toonaangevende cursussen, unieke cultuurreizen en meeslepende boeken. 

Davidsfonds wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers die kleine en grote culturele activiteiten organiseren in jouw buurt. 

Davidsfonds Cultuurnetwerk
Quinten Metsysplein 12
3000 Leuven